1 min čitanja
Cosmopolitan je napravio malo istraživanje popularnosti na Tinderu. Odabrano je 30 ljudi od 18 do 34 godine čiji profili su najpopularniji na ovoj društvenoj mreži.
Koja je tajna njihove popularnosti, čemu duguju tolike lajkove – upitali su ih otvoreno. Oni su otvoreno ponudili svoj recept uspjeha.
Tinder je jedan od najpoznatijih online servisa za pronalazak partnera. U moru konkurencije, po nečemu se morate izdvojiti. Provjerite što oni čine kako bi postigli uspjeh i kakvi profili ih privlače.
Najpopularniji profili na Tinderu odlučili su se za jednostavne opise. Neki u profilu navode samo ime i lokaciju. Oni koji su se odlučili napisati nešto o sebi, navode stvari koje vole i svoje karakteristike u pozitivnom duhu. Ono što ih odbija kod tuđih profila jest upravo prezentacija u negativnoj konotaciji.

Profilne fotografije

Svi se slažu kako fotografija treba biti više, kako bi profil dobio na kredibilitetu. Ono što ne preferiraju je kada je osoba na većini fotografija u društvu, ili pak u društvu bivšeg partnera ili partnerice. Zaobilaze i profile na kojima su sve fotografije selfiji provučeni kroz filtere.

Prvo javljanje

Jedna od odabranih najpopularnijih profila je osamnaestogodišnja Britanka koja se javlja odabranim profilima s “Hola”. Obično na taj pozdrav dobiva pitanje da li je Španjolka i tako potakne spontanu komunikaciju.

Interesantan ulet jednog od najpopularnih muškaraca na Tinderu je “Reci mi nešto interesantno o sebi”. Odgovor mu je ujedno i filter.

Jedna od stvari koje svi svakako pitaju na početku je i status osobe s kojom razgovaraju kako bi izbjegli neugodne situacije i ljubavne trokute.