0 min čitanja

Njemački triatlonac Jaroslav Bobrowski dobio je zabranu pristupa u azijskom all-you-can-eat restoranu Running Sushi u Landshutu u Bavarskoj, jer je nakon što je platio 16 eura pojeo 100 tanjura sushija.

Prema nekim procjenama, Bobrowski je pojeo oko osam kilograma sushija prenosi portal Local.

Može pojesti za pet ljudi

Cijela ekonomija all-you-can-eat restorana temelji se na malim troškovima i psihologiji čovjeka poznatoj po izreci “oči veće od želuca”. Gost suočen s obilnim količinama jeftine hrane neće obraćati pažnju na jeftine sastojke te o tome da pojede više priloga nego glavnih jela.

Vlasnik je novinarima rekao da količine koje je triatlonac jeo “nisu normalne”, a dodatno ga je pogodilo i to što nikad nije naručivao nikakvo piće već samo čaj. Također, istaknuo da mu kao redovnom gostu ovo nije prvi put da je takvo nešto napravio.

Mali čovjek s velikim želucem

Triatlonac se požalio da je htio dati napojnicu, a konobar ju je bezobrazno odbio. Umjesto toga diskretno mu je rečeno da više nije dobrodošao jer može previše pojesti.

Bobrowski primjenjuje radikalniju verziju internittent fastinga. Dvadeset sati je bez jela i sav dnevni unos kalorija obavi u četiri sata, a radi kao programer. Inače, ovaj triatlonac  visok je 172 cm te ima 79 kilograma.