1 min čitanja

Ako ste odlučili ove godine izbjeći petarde, guranje, mamurluk i ostale radosti novogodišnjeg slavlja, vjerojatno ste odlučili ostati kući i pogledati neki dobar film.

Kako izabrati dobar film?

Ako se pouzdate samo u trailere, mogli biste lako pogriješiti i poželjeti si za Novu Godinu da vas netko pošprica kiselinom po očima. Kako se to ne bi dogodilo, donosimo vam najgore ocijenjene filmove prema preporukama gledatelja. Ako se jedan od njih nalazi na vašem novogodišnjem popisu, možda je bolja opcija izaći, otpratiti staru i dočekati Novu godinu uz gore navedene radosti?

Holmes & Watson

Omiljeni duo koji rješava misteriozne zločine vraća se na filmsko platno u satiričnoj atmosferi. Ovaj film prvi put je prikazan u kinima prije samo 2 dana, a Rotten Tomatoes već gori. S prosječnom ocjenom 2,4 od 10 zauzima prvo mjesto na našem popisu.

 

Welcome to Marwen

Pod palicom redatelja omiljenog nam Forresta Gumpha, nastala je još jedna dramatična priča inspirirana istinitim događajem. Kombinacija komedije, drame i biografije uprizorena svijetom iz mašte nije naišla na odobravanje publike. S prosječnom ocjenom 4,8 od 10, na drugom je mjestu naših ne-preporuka.

 

Second Act

Second Act ili prevedenog naziva “Sad ili nikad” pompozno je najavljena komedija s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi. Ipak, gledatelji ju nisu pompozno i ocijenili. Zbroj trulih rajčica daje ocjenu 4,9 od 10.

 

The Grinch

Ako ste ljubitelji animiranih filmova, možda se na vašem popisu nalazi novi Grinch. Pogotovo ako ste snimili da je u glavnoj ulozi glas Benedicta Cumberbatcha. Ipak, prema ocjenama gledatelja možda bolje da zaobiđete ovaj film. Od mogućih 10, njegova ocjena je samo 5,9.