1 min čitanja

Da će Huawei vjerovatno ubrzo postati najprodavaniji smartphone u svijetu mogli smo saznati nedavno kada je prestigao Apple. Sada imaju i najbolji smartphone – Huawei P20 Pro!

Uoči IFA sajma u Berlinu, EISA udruženje proglasilo je P20 Pro najboljim telefonom u ovoj godini jer je “najnapredniji, najinovativniji, kao i tehnološki najprestižniji smartphone ikad”.

Ovan smartphone pokretač je novih trendova na području mobilne fotografije s trostrukom Leica kamerom na stražnjoj strani koja dolazi s 3x optičkim i 5x hibridni zumom.

Za nas je najvažnija nagrada stvaranje proizvoda koji korisnicima omogućuju uživanje i zabavu uz fotografiju smartphonea. HUAWEI P20 Pro pruža mnoštvo značajki za fotografiju kako bi omogućio korisnicima fotografiranje i dijeljenje trenutaka koji im najviše znače“, izjavio je Li Changzhu, potpredsjednik Handset Business.

Elegantan dizajn Huawei P20 Pro uređaja ima gotovo nepostojeći okvir te dolazi u svim bojama gradijenta. Zahvaljujući prvom čipu s umjetnom inteligencijom na svijetu, pruža brzo i besprijekorno korisničko iskustvo.

Glavne značajke omogućuju izvrsno iskustvo snimanja u uvjetima slabog osvjetljenja, što ga čini jednim od rijetkih uređaja koji mogu snimiti fotografije s dugom ekspozicijom savršeno jasno bez korištenja tronošca, zahvaljujući AIS tehnologiji.

Također, baterija od 4000 mAh kategorizira P20 Pro kao smartphone s najvećim kapacitetom baterije na tržištu. Prema EISA zaključcima, ovaj smartphone “dobitna kombinacija snažnog hardvera, optike te savršene izrade i dizajna u jednom”.

Europsko udruženje slike i zvuka (EISA) grupe je koja obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. Ovo je šesta godina zaredom da EISA nagrađuje Huawei.