1 min čitanja

Uzlet tehnologije i pametnih telefona svima nam je olakšao život na svakodnevnoj razini. To je postala toliko uvriježena stvar da niti ne obraćamo pažnju na to. Zadnjih pet-šest godina nastao je pravi boom raznih aplikacija koje nude sve i svašta. Slažem se da je ova bogata ponuda i više nego poželjna, ali isto tako sve je teže naći one zaista kvalitetne aplikacije koje nisu razvikane od strane marketinga.

Ako ne spadaš u skupinu ljudi koja isključivo koristi aplikacije koje su defaultno došle s uređajem, već si marljivo u potrazi za novim draguljima, ovaj članak će ti biti od koristi. U nastavku donosim pet aplikacija koje su super korisne.

7 Minutni Trening

Jedna aplikacija za svu fitness ekipu koja traži nove programe vježbanja, ali i savjete. Aplikacija je osmišljena tako da pruža vježbe visokog intenziteta u intervalu od 7 minuta. Odlična je za sve one koji su vremenski ograničeni, vježbe se mogu izvesti gotovo bilo gdje te nije potrebna nikakva oprema budući da koristite vlastitu težinu kao otpor.

7 iz minute

 

Loop Habit Tracker

Odličan alat za sve one koji muku muče s mnoštvom obaveza, pogotovo za one banalnije poput odlaska u dućan ili plaćanja računa. Toliko je jednostavna za korištenje, sve što trebate je unijeti svoju obavezu ili ako nešto želite pretvoriti u naviku i postaviti alarm kada želite da vas se podsjeti. Aplikacija tada mjeri snagu vaše navike, te koliko puta ste odradili zakazano, a sve to na jedan pregledan i jednostavan način.

Loop Habit Tracker

 

Devet.99

Evo jedna aplikacija za sve moje kolege studente kojima dobro dođu popusti. A kome ne?

Aplikacija sakuplja informacije o popustima iz naših trgovina, većinom onih prehrambenih te ih objavljuje. Možete filtrirati u ovisnosti gdje kupujete i imati sva saznanja o popustima na jednom mjestu.

Devet.99

 

RAR

Odličan program ako želite raspakirati komprimirane datoteke na mobitelu ili obrnuto, ako želite nešto zapakirati prije slanja.

RAR

ZetApp

Još jedna super stvar koja će biti odlična studentima ali i svima ostalima na području Zagreba, pogotovo ako se vozite Zetovim prijevozom više puta dnevno. Prilično točno nudi podatke o dolasku autobusa i tramvaja na stanicu, a sve što trebate je upisati broj svoje linije, a aplikacija će ponuditi okvirno vrijeme dolaska za svaku stanicu.

ZetApp

Ako ste kreativni i tražite aplikacije na kojima se možete izraziti na brzinu, pročitajte našu preporuku.